وقتی درد آرتروز مفصل ران زندگی روزمره را با مشکل مواجه می کند ، یا اگر سایر درمان ها تسکین درد کافی را ایجاد نمی کنند ، ممکن است جراحی توصیه شود. گزینه های جراحی عبارتند از:
تعویض کامل مفصل ران (آرتروپلاستی مفصل ران)
رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است.
رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است. حدود 10٪ از افراد در طول زندگی خود ، تعویض مفصل ران انجام می دهند.
در طی جراحی تعویض مفصل ران ، غضروف های آسیب دیده و سطوح استخوانی مفصل برداشته شده و پروتزهای مصنوعی جایگزین آنها می شوند. تعویض مفصل ران یک جراحی بزرگ است و بیشتر بیماران بین 6 هفته تا 3 ماه برای قطع داروی مسکن ، بازیابی توانایی راه رفتن طبیعی و بازگشت کامل به فعالیتهای روزانه زمان نیاز دارند.
بازسازی سطح مفصل ران
در حین بازسازی سطح مفصل ران ، قسمت توپی ران در مکانیزم گوی و کاسه که سر فمورال نامیده می شود ، شکل داده شده و با یک روکش فلزی صاف پوشانده می شود. هدف این است که اصطکاک داخل گوی و کاسه کاهش داده شده و در نتیجه درد لگن کمتر و حرکت ران تقویت شود. برخی تحقیقات نشان می دهند که این روش برای مردان فعال زیر 55 سال مفید است. با این حال ، در مقایسه با جایگزینی کامل مفصل ران ، در این روش نگرانی هایی در مورد اثرات آزاد سازی یونهای فلزی در خون (ناشی از سایش و خوردگی) و همچنین ریسک نیاز به جراحی دوم (جراحی ترمیمی) وجود دارد.
آرتروسکوپی مفصل ران / استئوتومی
اینها هایی هستند که ممکن است در اوایل شروع آرتروز یا برای جلوگیری از بدتر شدن آرتروز مفاصل پیشرونده توصیه شوند. اما برای درمان آرتروز شدید مفصل ران توصیه نمی شوند.
منبع محتوا :
arthritis-health
مطالب مشابه
التهاب فاشیای کف پا
التهاب فاشیای پلانتار زمانی اتفاق میفتد که فاشیا بیشازحد استفاده شود یا بهصورت مداوم تحت کشش باشد. آسیب به این رباط باعث تورم آن میشود. این التهاب باعث میشود راه رفتن با درد همراه باشد.
روماتیسم پا و مچ پا، علائم آرتریت روماتوئید پاها که باید جدی بگیرید!
آرتریت روماتوئید (RA) در پاها بهدلیل بیماریای خودایمنی رخ میدهد. درنتیجه سیستم ایمنی بدن فرد به اشتباه به بدن خود حمله میکند. این حمله باعث التهاب در پوشش مفاصل میشود، به غضروفهای موجود در آنها آسیب وارد میکند و درنهایت مفاصل آسیبدیده و بافتهای پشتیبان آنها را از بین میبرد.
علت درد کف پا چیست؟ چگونه باید آن را درمان کنیم؟
درد کف پا در هنگام راه رفتن میتواند ناشی از عوامل مختلفی، ازجمله پوشیدن کفشهای نامناسب، انجام فعالیتهایی مانند دویدن یا پیادهرویهای طولانیمدت، ایستادن طولانی در محل کار و … باشد. این درد ممکن است از مشکلاتی در استخوانها، اعصاب، غضروف، تاندونها یا رباطهای پا ناشی شود.
لوپوس و تعویض مفصل زانو و لگن: تاثیر این بیماری بر مفاصل
اگر لوپوس دارید، به احتمال زیاد درد مفاصل یکی از علائم شماست. خبر خوب این است که بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری مزمن خودایمنی میتوانند درد مفاصل را با دارو و ورزش کنترل کنند. اما اگر درد مفاصل شما از کنترل خارج شده است و در فعالیتهای روزانهتان اختلال ایجاد میکند، جراحی تعویض مفصل زانو ممکن است راهحل مناسبی باشد.
آرتریت سپتیک چیست؟ چطور عفونت مفصلی را درمان کنیم؟
آرتریت سپتیک (آرتریت عفونی) معمولاً توسط باکتریها، ویروسها یا قارچها ایجاد میشود. این بیماری، نوعی التهاب مفصلی است که توسط عفونت ایجاد میشود و مفصلی بزرگ در بدن مانند زانو یا مفصل ران را تحت تأثیر قرار میدهد.
استئوکندریت دیسکان چه علائمی دارد و چطور درمان می شود؟
استئوکندریت دیسکان انتهای استخوان در مفصل را تحت تأثیر قرار میدهد. این بیماری باعث قطع جریان خون به بخشی از استخوان شده و باعث نرم و ضعیف شدن آن میشود. در نهایت، قسمت آسیبدیده از بقیه استخوان جدا شده و مقداری غضروف را نیز با خود میکشد و علامتی را در جایی که استخوان و غضروف جدا میشوند، باقی میگذارد.
نقرس کاذب چیست؟ علت ، علائم و روش های تشخیص و درمان این بیماری
نقرس کاذب، نوعی آرتریت است که باعث ایجاد حملات ناگهانی درد و تورم در مفاصل شما شده و بهطور رسمی بهعنوان بیماری رسوب کریستال پیروفسفات دی هیدرات کلسیم یا CPPD شناخته میشود. اما این بیماری به دلیل شباهت آن به نقرس معمولاً نقرس کاذب نامیده میشود.
نقرس زانو چیست؟ علت، علائم و راه های تشخیص و درمان آن
علامت اصلی نقرس زانو، درد شدید است که اغلب در طول شب شروع میشود. حملات حاد نقرس زانو ممکن است چند روز یا چند هفته طول بکشند. معمولاً درد در 24 ساعت اول شروع حملات، به اوج خود میرسد. حملات حاد ممکن است به طور مکرر رخ دهند یا ممکن است سالها از هم فاصله داشته باشند.