وقتی درد آرتروز مفصل ران زندگی روزمره را با مشکل مواجه می کند ، یا اگر سایر درمان ها تسکین درد کافی را ایجاد نمی کنند ، ممکن است جراحی توصیه شود. گزینه های جراحی عبارتند از:
تعویض کامل مفصل ران (آرتروپلاستی مفصل ران)
رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است.
رایج ترین و موفق ترین جراحی برای درمان آرتروز مفصل ران ، تعویض مفصل ران است. حدود 10٪ از افراد در طول زندگی خود ، تعویض مفصل ران انجام می دهند.
در طی جراحی تعویض مفصل ران ، غضروف های آسیب دیده و سطوح استخوانی مفصل برداشته شده و پروتزهای مصنوعی جایگزین آنها می شوند. تعویض مفصل ران یک جراحی بزرگ است و بیشتر بیماران بین 6 هفته تا 3 ماه برای قطع داروی مسکن ، بازیابی توانایی راه رفتن طبیعی و بازگشت کامل به فعالیتهای روزانه زمان نیاز دارند.
بازسازی سطح مفصل ران
در حین بازسازی سطح مفصل ران ، قسمت توپی ران در مکانیزم گوی و کاسه که سر فمورال نامیده می شود ، شکل داده شده و با یک روکش فلزی صاف پوشانده می شود. هدف این است که اصطکاک داخل گوی و کاسه کاهش داده شده و در نتیجه درد لگن کمتر و حرکت ران تقویت شود. برخی تحقیقات نشان می دهند که این روش برای مردان فعال زیر 55 سال مفید است. با این حال ، در مقایسه با جایگزینی کامل مفصل ران ، در این روش نگرانی هایی در مورد اثرات آزاد سازی یونهای فلزی در خون (ناشی از سایش و خوردگی) و همچنین ریسک نیاز به جراحی دوم (جراحی ترمیمی) وجود دارد.
آرتروسکوپی مفصل ران / استئوتومی
اینها هایی هستند که ممکن است در اوایل شروع آرتروز یا برای جلوگیری از بدتر شدن آرتروز مفاصل پیشرونده توصیه شوند. اما برای درمان آرتروز شدید مفصل ران توصیه نمی شوند.
منبع محتوا :
arthritis-health
مطالب مشابه
اسپاسم عضلانی یا گرفتگی عضلات چیست؟
اسپاسم عضلانی (که به آن گرفتگی عضلانی نیز گفته میشود) زمانی رخ میدهد که عضله شما به طور غیرارادی و اجباری به طور غیرقابل کنترلی منقبض شده و نمیتواند شل شود. اسپاسم عضلانی مشکلی کاملاً طبیعی و شایع است و میتواند بخشی یا تمام یک عضله یا چند ماهیچه را در یک گروه درگیر کند.
علت درد پا از زانو به پایین چیست و چطور درمان می شود؟
درد پا از زانو به پایین میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. برخی از بیماریهایی که ممکن است با درد در این ناحیه شروع شوند شامل تاندونیت، نوروپاتی دیابتی و شین اسپلینت هستند. همچنین، گرفتگی عضلانی نیز میتواند باعث ایجاد درد در پا از زانو به پایین شود.
درمان اختلال کوتاهی پا با روش های جراحی و غیر جراحی
در اختلال کوتاهی پا اندازه پاهای بیمار قرینه نیست و مقداری اختلاف در طول پاها وجود دارد. اگر این اختلاف طول کمتر از ۲ سانتیمتر باشد، به درمان نیاز ندارد اما اگر اختلاف طولی بیشتر از آن باشد، میتوان با درمان های جراحی این اختلال را مدیریت یا درمان کرد.
نظرات بیماران بعد از عمل تعویض مفصل لگن
تجربه بیمارانی که تعویض مفصل لگن انجام داده اند به شما کمک می کند از واقعیت های زندگی این افراد بعد از عمل و نحوه بازگشت آنها به انجام فعالیت های مورد علاقه شان مطلع شوید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای خود بگیرید.
بهترین سن برای تعویض مفصل زانو چند سالگی است؟
میانگین سنی بیماران تعویض مفصل زانو معمولاً بین 50 تا 80 سال است، سن بهتنهایی معیار تعیینکننده برای انجام جراحی تعویض زانو نیست. بسیاری از عوامل دیگر ازجمله وضعیت سلامت ، مزایای بالقوه جراحی و طول عمر پروتز در نظر گرفته میشوند.
خطرات مشکلات قلبی در جراحی تعویض مفصل زانو و لگن
. یکی از مهمترین خطرات، افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی، بهویژه در 90 روز اول پس از جراحی است. مشکلات قلبی که ممکن است پس از جراحی تعویض مفصل رخ دهند شامل حمله قلبی، ایست قلبی و آریتمی یا ضربان قلب نامنظم هستند.