• 02129123462 - 02832246316
  • آدرس: تهران، میدان اقدسیه، خیابان اراج، خیابان 22 بهمن، روبروی بیمارستان نیکان، پلی کلینیک فوق تخصصی نیکان، طبقه 4
بهترین جراح رباط صلیبی زانو در تهران

بهترین جراح رباط صلیبی زانو در تهران

مدت مطالعه: دقیقه
نویسنده: تیم محتوا
انتشار : ۱۶ تیر ۱۳۹۹

انتخاب بهترین جراح رباط صلیبی زانو در کلان شهری مثل تهران شاید کاری سخت به نظر بیاید ولی با توجه به حساسیت های این جراح بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد جراحی در انتخاب پزشک دقت کنید و مطمئن شوید که پزشک همه چیز را برایتان توضیح داده است.

آیا به دنبال بهترین جراح رباط صلیبی زانو در تهران هستید؟ به نظر شما بهترین جراح رباط صلیبی زانو در ایران کیست؟

انتخاب یک پزشک مجرب و اصلح برای هرگونه عمل جراحی، چه زیبایی و چه درمانی باعث ایجاد اطمینان خاطر بیمار و کسب نتایج ایده آل و رضایت بخش از عمل جراحی می شود.

تخصص و تجربه یک جراح حاذق و نام آشنا، پشتوانه محکمی برای موفقیت در عمل جراحی و کسب نتایج ایده آل می باشد.

به همین دلیل حتی اگر خود شما، تصمیم به انجام جراحی داشته باشید ابتدا به دنبال بهترین جراح برای انجام عمل خود می گردید و به این امر واقف هستید که یک جراح حاذق و توانمند با سابقه ی درخشان می تواند حامی شما در رسیدن به انتظاراتتان از عمل جراحی خود باشد.

به همین منظور فرصت را غنیمت دانسته و در این مبحث اطلاعات مفیدی برای افزایش آگاهی شما نسبت به حساسیت جراحی پارگی رباط صلیبی زانو و تاثیر انتخاب بهترین جراح در روند جراحی و نتایج حاصل از آن، گردآوری نموده ایم.

با ادامه مطلب همراه ما باشید.

 

پارگی رباط صلیبی

رباط ها و رشته های فیبری قوی که استخوان ها را به یکدیگر متصل می کنند. در زانو، رباط صلیبی قدامی یکی از چهار رباط اصلی است که فمور را به تیبیا متصل می کند. این رباط، به قسمت پشت و زیر زانو متصل می شود و به صورت اریب، به قسمت بالای تیبیا متصل می شود. زمانی که این رباط آسیب ببیند، شما احساس می کنید که زانو حالت خمیده ای به خود گرفته است. پارگی رباط صلیبی می تواند به دلایل زیر باشد:

  •  زمین خوردن با یک پا
  •  چرخش زانو، زمانی که پا روی زمین قرار دارد
  •  وارد آمدن آسیب و ضربه به زانو که عمدتا در ورزش های تماسی مانند فوتبال ایجاد می شود. (پارگی رباط صلیبی زانو در فوتبال)

آسیب رباط صلیبی قدامی می تواند با درد همراه باشد. این درد می تواند مانع از انجام فعالیت ورزشکاران حتی فعالیت های ساده ای مانند راه رفتن و یا بالا و پایین کردن پله ها شود. در برخی موارد، جراحی به منظور بازسازی عملکرد زانو در نظر گرفته خواهد شد.

 بهترین پزشک رباط صلیبی

 

علائم و نشانه های پارگی رباط صلیبی

 از جمله علائم پارگی رباط صلیبی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  درد شدید و ناگهانی
  •  تورم بلافاصله بعد از آسیب
  •  احساس کشیدگی زانو در حین راه رفتن و یا بالا و پایین کردن از پله ها
  •  محدود شدن دامنه حرکتی زانو
  •  احساس گرمی و حرارت هنگام لمس ناحیه
  •  عدم تحمل وزن بدن
  •  احساس سفت شدن مفصل
  •  بی حس شدن مفصل

در صورتی که نسبت به درمان اقدامی صورت نگیرد، درد و تورم بعد از گذشت چند هفته برطرف می شود، اما زانو توان و استحکام طبیعی خود را نخواهد داشت 

 

جراحی ترمیم و بازسازی رباط صلیبی

جراحی شامل بازسازی رباط با استفاده از گرافت می باشد. این روش در مواردی توصیه می شود که امکان بخیه زدن رباط صلیبی وجود نداشته باشد. گرافت می تواند از بدن خود فرد و یا اهدایی باشد.

جراحی بازسازی به روش کم تهاجمی و توسط آرتروسکوپی زانو انجام می شود. بدین صورت که ابزارهای جراحی و دوربین از طریق برش های کوچک زده شده بر روی زانو وارد خواهند شد. گرافت با استفاده از بخیه هایی در قسمت فمور و یا تیبیا ثابت می شود.
بعد از جراحی، بیمار باید در جلسات فیزیوتراپی شرکت کند تا دامنه حرکتی و عملکردی به حالت اولیه برگردد. 

اکثر بازیکنان حرفه ای ممکن است در طول دوران حرفه ای خود دچار آسیب های مختلف در مفصل زانوی خود شوند که شیوع پارگی رباط صلیبی در میان این آسیب ها بیشتر از سایر عارضه ها می باشد.
در نظر بگیرید یک بازیکن حرفه ای فوتبال در حین مسابقه دچار پارگی رباط صلیبی زانو شده باشد و مدت زمان کوتاهی برای ریکاوری و رسیدن به تمرینات خود داشته باشد. مطمئنا اگر این بازیکن اقدامات لازم جهت درمان آسیب دیدگی پیش آمده را در زمان مناسب انجام ندهد، نه تنها عوارض موجود درمان نمی شود بلکه بر شدت آن نیز افزوده خواهد شد.

حال اگر همین بازیکن توسط یک جراح نابلد و غیر حرفه ای عمل شود چه عواقبتی در کمین او خواهند بود!؟ شاید کوچکترین اشتباه در حین جراحی پارگی رباط صلیبی زانو، عواقب جبران ناپذیری مثل خداحافظی از ورزش حرفه ای، در پی داشته باشد.

بنابراین با کمی تامل می توانید به اهمیت انتخاب هوشمندانه و دقیق جراح در این زمنه پی ببرید.

عوارض جراحی رباط صلیبی زانو

مانند هر جراحی دیگری، جراحی ACL خطراتی دارد. مشکلاتی ممکن است در طول جراحی یا بهبودی ایجاد شود. برخی از مشکلات حتی ممکن است حدود 4 تا 6 ماه یا بیشتر پس از زمان بهبودی کامل جراحی ACL رخ دهد. عوارض بالقوه عبارتند از:

 

عوارض جراحی رباط صلیبی زانو

 

  • خطرات آلوگرافت از جمله انتقال عفونت. آلوگرافت ها تاندون هایی هستند که از اهداکننده عضو می آیند. خطر عفونت های باکتریایی و عفونت های HIV و هپاتیت C با آلوگرافت بیشتر است. آلوگرافت ها همچنین ممکن است نرخ شکست بالاتری داشته باشند، اما تحقیقات بیشتری لازم است.
  • آسیب صفحه رشد، که خطری برای کودکانی است که صفحات رشد آنها (در انتهای استخوان های بلند مانند استخوان پا) بسته نشده است. این می تواند منجر به مشکلات رشدی شود. ممکن است لازم باشد جراحی را به تعویق بیندازید تا صفحات رشد بسته شوند.
  • درد کلاهک زانو شامل درد پشت کاسه زانو و درد هنگام زانو زدن. این درد بیشتر در مورد گرفتن تاندون کشکک - گرفتی که از تاندونی که ساق پا و کاسه زانو را متصل می کند استفاده می کند، رایج است. استفاده از گرافت تاندون کشکک همچنین خطر شکستگی کاسه زانو را به دلیل ضعیف شدن محل برداشت روی کاسه زانو افزایش می دهد. خطر سفتی زانو با این پیوند نیز کمی افزایش می یابد.
  • بی ثباتی که می تواند در نتیجه کشیده شدن گرفت یا پارگی آن باشد.
  • سفتی، که می تواند منجر به از دست دادن حرکت کامل زانو پس از جراحی شود
  • خطرات جراحی از جمله خونریزی، لخته شدن خون و عفونت محل جراحی

درد جراحی ACL بدون توجه به نوع عمل یا گرفت که دارید یک واقعیت است. با این حال، میزان دردی که تجربه می کنید می تواند متفاوت باشد. استفاده از اتوگرافت - یک تاندون از بدن شما - دردناک تر است زیرا زخم جراحی اضافی دارید. اما انتخاب تاندون می تواند تفاوت ایجاد کند. استفاده از تاندون همسترینگ منجر به برش کوچکتر، درد کمتر و بهبودی سریعتر از تاندون کشکک زانو می شود. همچنین مشکلات کمتری در مورد درد کشکک زانو و سفتی زانو بعد از عمل با تاندون همسترینگ وجود دارد.
یکی دیگر از واقعیت های جراحی ACL بی حسی در ناحیه برش است. این مشکل ممکن است موقت یا دائمی باشد.

سخن پایانی

با وجود این مشکلات احتمالی، اکثر جراحی های ACL موفقیت آمیز هستند. رعایت دقیق دستورالعمل های پزشک می تواند به جلوگیری از عوارض کمک کند. این شامل شرکت در تمام جلسات توانبخشی و فیزیوتراپی است. همچنین باید به توصیه هایی در مورد زمان افزودن فعالیت ها توجه کنید. انجام بیش از حد و خیلی زود آنها می تواند مشکلاتی برایتان ایجاد کرده یا منجر به شکست پیوند شود.

با توجه به حساسیت های این جراح بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد جراحی در انتخاب پزشک دقت کنید و نیز مطمئن شوید که پزشک همه چیزهایی را که در بهبودی شما دخیل است برایتان توضیح داده است. سپس، متعهد شوید که بیمار نمونه باشید.

دکتر علیرضا امین جواهری، جراح ارتوپد و فوق تخصص زانو و لگن از دانشگاه زوريخ سوييس و فارغ التحصیل مقطع دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران با سالهه تجربه و دانش، جراحی شما را با نوین ترین روش های روز دنیا انجام خواهد داد که کمترین عوارض و بیشترین اثربخشی را به همراه داشته باشد.

شما عزیزان می توانید، برای كسب اطلاعات بیشتر و درخواست نوبت جهت معاینه حضوری توسط دکتر با مطب ایشان تماس بگیرید.


مطالب مشابه

سندرم تونل تارسال چیست و چرا باید آن را جدی گرفت؟
سندرم تونل تارسال چیست و چرا باید آن را جدی گرفت؟

سندرم تونل تارسال (TTS) می‌تواند باعث درد، بی‌حسی و سوزن سوزن شدن در پاها شود. این بیماری به‌خاطر التهاب عصب تیبیال خلفی که در امتداد قسمت داخلی مچ پا قرار دارد، ایجاد می‌شود. التهاب به‌دلیل آسیب عصبی و فشردگی اتفاق میفتد.

سزاموئیدیت یا التهاب استخوان سزاموئید چیست؟
سزاموئیدیت یا التهاب استخوان سزاموئید چیست؟

سزاموئیدیت، اختلالی است که در آن استخوان‌های سزاموئید و بافت‌های نرم اطراف آن‌ها دچار التهاب و درد می‌شوند. درد در زیر مفصل انگشت شست پا احساس می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهند افراد جوان و فعال بیشتر تحت تأثیر این بیماری قرار می‌گیرند.

مورتون نوروما چیست و چطور درمان می شود؟
مورتون نوروما چیست و چطور درمان می شود؟

مورتون نوروما (نوروم مورتون) التهاب عصبی در پای شما است. این بیماری به‌خاطر بزرگ شدن اعصاب بین انگشتی، بین استخوان‌های متاتارس، که پا را به انگشتان سوم و چهارم (انگشتان میانی نزدیک به انگشت کوچک پا) متصل می‌کنند، اتفاق میفتد.

علت متاتارسالژیا چیست و چطور درمان می شود؟
علت متاتارسالژیا چیست و چطور درمان می شود؟

بیماری متاتارسالژیا به درد و التهاب در قسمت توپی‌شکل کف پا اشاره دارد. این ناحیه بین قوس‌ها و انگشتان پا در کف پا قرار دارد. درد ناشی از متاتارسالژیا معمولاً زیر یک یا چند استخوان از پنج استخوان در پایه انگشتان پا و بالای استخوان متاتارس رخ می‌دهد.

التهاب فاشیای کف پا
التهاب فاشیای کف پا

التهاب فاشیای پلانتار زمانی اتفاق میفتد که فاشیا بیش‌ازحد استفاده شود یا به‌صورت مداوم تحت کشش باشد. آسیب به این رباط باعث تورم آن می‌شود. این التهاب باعث می‌شود راه رفتن با درد همراه باشد.

روماتیسم پا و مچ پا، علائم آرتریت روماتوئید پاها که باید جدی بگیرید!
روماتیسم پا و مچ پا، علائم آرتریت روماتوئید پاها که باید جدی بگیرید!

آرتریت روماتوئید (RA) در پاها به‌دلیل بیماری‌ای خودایمنی رخ می‌دهد. درنتیجه سیستم ایمنی بدن فرد به اشتباه به بدن خود حمله می‌کند. این حمله باعث التهاب در پوشش مفاصل می‌شود، به غضروف‌های موجود در آن‌ها آسیب وارد می‌کند و درنهایت مفاصل آسیب‌دیده و بافت‌های پشتیبان آن‌ها را از بین می‌برد.

علت درد کف پا چیست؟ چگونه باید آن را درمان کنیم؟
علت درد کف پا چیست؟ چگونه باید آن را درمان کنیم؟

درد کف پا در هنگام راه رفتن می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی، ازجمله پوشیدن کفش‌های نامناسب، انجام فعالیت‌هایی مانند دویدن یا پیاده‌روی‌های طولانی‌مدت، ایستادن طولانی در محل کار و … باشد. این درد ممکن است از مشکلاتی در استخوان‌ها، اعصاب، غضروف، تاندون‌ها یا رباط‌های پا ناشی شود.

لوپوس و تعویض مفصل زانو و لگن: تاثیر این بیماری بر مفاصل
لوپوس و تعویض مفصل زانو و لگن: تاثیر این بیماری بر مفاصل

اگر لوپوس دارید، به احتمال زیاد درد مفاصل یکی از علائم شماست. خبر خوب این است که بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری مزمن خود‌ایمنی می‌توانند درد مفاصل را با دارو و ورزش کنترل کنند. اما اگر درد مفاصل شما از کنترل خارج شده است و در فعالیت‌های روزانه‌تان اختلال ایجاد می‌کند، جراحی تعویض مفصل زانو ممکن است راه‌حل مناسبی باشد.

برای درمان روماتیسم مفصلی چی بخوریم؟ غذاهای مفید برای کاهش التهاب
برای درمان روماتیسم مفصلی چی بخوریم؟ غذاهای مفید برای کاهش التهاب

تحقیقات نشان می‌دهند رژیم غذایی خاصی برای درمان روماتیسم مفصلی وجود ندارد، اما برخی غذاها می‌توانند به کاهش التهاب (تحریک، درد، تورم) در بدن شما کمک کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند به مدیریت وزن که برای جلوگیری از فشار بیش‌ازحد بر مفاصل مهم است، کمک می‌کنند.

آرتریت سپتیک چیست؟ چطور عفونت مفصلی را درمان کنیم؟
آرتریت سپتیک چیست؟ چطور عفونت مفصلی را درمان کنیم؟

آرتریت سپتیک (آرتریت عفونی) معمولاً توسط باکتری‌ها، ویروس‌ها یا قارچ‌ها ایجاد می‌شود. این بیماری، نوعی التهاب مفصلی است که توسط عفونت ایجاد می‌شود و مفصلی بزرگ در بدن مانند زانو یا مفصل ران را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

×