درمان روماتیسم لگن با دو روش درمان غیرجراحی و جراحی انجام می گیرد که پزشک متخصص با توجه به شرایط جسمانی و شدت آسیب دیدگی لگن از هر یک از این روش ها استفاده می نماید.
علائم و علت ابتلا به آرتروز زانو، راه های تشخیص آن، درمان و راه های پیشگیری از آرتروز زانو، پنج نمونه از رایج ترین سوالاتی هستند که در زمینه آرتروز زانو پرسیده می شوند. شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با رایج ترین سوالات در مورد این بیماری بیشتر آشنا شوید.
از آنجایی که بیماری آرتروز لگن درمان قطعی ندارند به همین جهت بهترین راه کنترل این بیماری، پیشگیری از آن است؛ شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با بهترین روش های پیشگیری از ابتلا به آرتروز لگن آشنا شوید.
آرتریت روماتوئید نوعی بیماری خود ایمنی التهابی است که در آن سیستم ایمنی به اشتباه به مفاصل بدن حمله ور می شود. درمان های خانگی، فیزیوتراپی، دارو درمانی و جراحی از مهم ترین روش های درمان آرتریت روماتوئید است که در این مقاله سعی داریم به شرح هر یک از روش ها بپردازیم.
قدم اول برای درمان آرتروز، مراجعه به متخصص ارتوپد است؛ به متخصص ارتوپدی مراجعه فرمایید تا با گرفتن شرح حال دقیق ومعاینه کامل راهنماییهای لازم را جهت درمان آرتروز داشته باشد. علاوه بر متخصص ارتوپد متخصصین دیگری در زمینه تشخیص و درمان آرتروز تخصص دارد که در ادامه مقاله به وظایف و شرح حال هر یک از آن می پردازیم.
استئوآرتریت نوعی بیماری مفصلی است که باعث التهاب در نهایت درد و خشکی شدید در مفصل می شود؛ این بیماری زمانی رخ می دهد که غضروف مفصلی به دنبال آسیب دیدگی و ساییدگی از بین برود.
آرتروز یک واژه کلی برای توصیف 200 بیماری است که این بیماری بر بافت ها، عضلات و اسکلت ها و مفاصل تاثیر گذشته و موجب التهاب آنها می شود. شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با شایع ترین انواع آرتروز آشنا شوید.
بیماری ساییدگی زانو که به آن استئوآرتریت نیز می گویند معمولا به دلیل از بین رفتن غضروف سطحی مفصلی ایجاد می شود. بالا رفتن سن، وارد شدن فشار اضافی به مفصل زانو از مهم ترین دلایل ساییدگی زانو است که در ادامه مقاله به بررسی آن می پردازیم.
درد ثابت و متغیر در مفصل، سفتی و تورم مفصل، اختلال در به حرکت در آوردن مفصل؛ اینها و چندین علامت دیگر از مهم ترین علائم آرتروز هستند که به کمک آن می توانیم بفهمیم به آرتروز مبتلا هستیم یا نه!
از آنجایی که درمان قطعی برای آرتروز وجود ندارد به همین جهت مهم ترین توصیه برای اینکه در میانسالی به آرتروز زانو مبتلا نشویم؛ پیشگیری از آن است. در این مقاله سعی داریم راهکارهای پیشگیری از آرتروز زانو در میانسالی را ارئه دهیم.
کیست پشت زانو یا کیست بیکر نوعی کیست پر از مایع است که سبب ایجاد یک برجستگی و تنگی در پشت زانو می شود. درد ناشی از این کیست می تواند در حین فعالیت و یا خم و راست کردن زانو بدتر شود.
به جهت اینکه جراحی تعویض مفصل زانو به یک جراحی رایج و پرکاربرد در درمان انواع مشکلات زانو تبدیل شده است از این رو در این مقاله سعی داریم به بررسی رایج ترین سوالات در مورد جراحی تعویض مفصل زانو بپردازیم.