از کجا بفهمیم پا پرانتزی هستیم این سوالی است که بسیاری از افراد قبل از مراجعه به پزشک از خود می پرسند؛ توجه به فرم پاهاو زانوها، تصویربرداری به کمک اشعه ایکس، سی تی اسکن و ام آر ای از جمله رایج ترین راه هایی هستند که به کمک آن می توانید بفهمید پا پرانتزی هستید یا نه. شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با هریک از این روش ها بیشتر آشنا شوید.

استفاده از بریس های مخصوص، انجام حرکات اصلاحی مخصوص زانوی ضربدری و جراحی استئوتومی از مهم ترین روش های درمان زانوی ضربدری است که در این مقاله سعی داریم اطاعات مختصر و مفیدی در مورد این روش ها و کاربرد آنها در اختیار شما قرار دهیم.

تجویز بریس های مخصوص، انجام حرکات اصلاحی مخصوص پای پرانتزی و جراحی استئوتومی از مهم ترین روش های درمان پای پرانتزی هستند که جراح ارتوپد بسته به شرایط بیمار از یکی از روش های برای درمان استفاده می نماید.

آیا شما نیز برای اصلاح و درمان زانوی ضربدری خود به دنبال یک جراح حاذق و متخصص می گیرد. این دغدغه بسیاری از افراد در دنیای امروز است و بسیار دیده شده است که بسیاری از افراد این سوال را می کنند که بهترین جراح زانوی ضربدری کیست و چه ویژگی هایی دارد. از این رو شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با ویژگی بهترین جراح زانوی ضربدری بیشتر آشنا شوید.

پیچ خوردگی مچ پا مشکل شایعی است که به دنبال آسیب دیدن رباط های مفصل مچ پا ایجاد می شود. این مشکل که اغلب منجر به درد و تورم، بی ثباتی و محدودیت حرکتی در پا شده در صورت عدم درمان می تواند مشکلات بیشتری را به همراه داشته باشد.

شکستگی مچ پا در صورتی که به درستی مورد مداوا و درمان قرار نگیرد می تواند عوارض جدی را برای شخص بوجود بیاورد. از این رو برای پیشگیری از بروز چنین عوارضی شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با ویژگی ها و علائم این عارضه بیشتر آشنا شوید.

پای پرانتزی در بزرگسالان به مشکلی گفته می شود که پاها به سمت بیرون خم شده اند؛ این مشکل به زانوی فرد فشار زیادی را وارد می کند از این رو درمان به موقع آن بسیار اهمیت دارد. اما با این وجود خوشبختانه این عارضه را می توان با درمان های غیر جراحی همچون ورزش و اصلاح شیوه زندگی درمان کرد. درمان پای پرانتزی در بزرگسالان بدون جراحی از جمله روش های موثر در درمان این عارضه است که در این مقاله به طور مفصل به بررسی آن پرداخته ایم.

سفت و ضعیف شدن عضلات اطراف زانو از مهم ترین عوارض پای پرانتزی در بزرگسالان است که در برخی افراد باعث لنگش پا می شود. پای پرانتزی در کودکان یک امر طبیعی است اما در صورتی که این مشکل با گذر زمان بهبود نیابد می تواند مشکلات زیادی برای فرد در بزرگسالی ایجاد کند. اگر شما نیز جزو افراد هستید که به عارضه پای پرانتزی دچار هستید؛ پیشنهاد می کنم این مقاله را از دست ندهید.

در جراحی پای پرانتزی به روش سنتی احتمال جوش نخوردن استخوان زیاد بود. اما امروزه با ابداع روشی نوین ریسک بروز این عوارض کاهش یافته و مشکلات کمتری برای بیمار به وجود خواهد آمد.

عارضه زانوی پرانتزی در برخی افراد و کودکان مشاهده می شود و دلایل مختلفی دارد. تشخیص پای پرانتزی خفیف بر عهده پزشک می باشد و با توجه به فاصله میان پاها، پزشک روش درمانی مناسب را ارائه می کند.

اصلاح زانوی ضربدری بدون جراحی، لازم است بدانید اگر دلیل به وجود آمدن پای ضربدری ناشی از مشکلات ساختاری استخوانی باشد به احتمال قوی با روش های غیرجراحی درمان نمی شود و نیاز به جراحی دارد تا این ناهنجاری رفع شود.

دکتر سید علیرضا امین جواهری
شماره تماس