• 02129123462
  • آدرس: تهران، میدان اقدسیه، خیابان اراج، خیابان 22 بهمن، روبروی بیمارستان نیکان، پلی کلینیک فوق تخصصی نیکان، طبقه 4
شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن

شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن

مدت مطالعه: دقیقه
نویسنده: تیم محتوا
انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۸

شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن به علل مختلفی اتفاق می افتد. از جمله عوامل مهم در این شکستگی ها اعمال فشار بیش از اندازه به مفصل لگن بعد از جراحی است.

 

اگر شکستگی مفصل ران پیرامون مفصل مصنوعی جایگذاری شده اتفاق افتاده باشد، در اکثر مواقع نیاز به عمل جراحی مجدد می باشد. در ادامه ی مطلب به علائم ناشی از این عارضه و راه حل های درمانی آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

افراد مستعد شکستگی بعد از جراحی تعویض مفصل لگن

همانطور که در مقاله ی جراحی مجدد تعویض مفصل لگن بیان شد، شکستگی مفصل تعویض شده و یا مناطق نزدیک به آن یکی از علل مهمی می باشد که احتمال انجام جراحی مجدد را افزایش می دهد.

به خاطر داشته باشید علاوه بر علل موثری مانند؛ اعمال فشار بیش از اندازه، تصادف، زمین خوردن و... عوامل دیگری نظیر پوکی استخوان نیز در شکستگی های احتمالی بعد از جراحی تعویض مفصل لگن سهم دارند.

 

افراد مستعد شکستگی بعد از جراحی تعویض مفصل لگن

 

مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن

افراد مناسب برای تعویض مفصل لگن باید بدانند بعد از جراحی نیاز دارند تا یک سری نکات ایمنی و مراقبتی را رعایت کنند تا از نتایج رضایت بخش و موفقیت آمیز حاصل از عمل جراحی خود محافظت نمایند.

همانطور که می دانید انتخاب بهترین جراح لگن در تهران برای داشتن عمل جراحی موفقیت آمیز و موثر پارامتری مهم و غیر قابل انکار می باشد. اما این پایان کار نیست!!! بیمار موظف به رعایت مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن می باشد تا علاوه بر تسریع روند بهبودی خود، بتواند نتایج حاصل از عمل را تقویت بخشد.

این مراقبت ها شامل موارد مهمی مانند: استفاده از آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط جراح ارتوپد (به منظور جلوگیری از عفونت بعد از تعویض مفصل لگن)، احتیاط در راه رفتن و جلوگیری از آسیب دیدگی مفصل تعویض شده یا نحوه ی خوابیدن بعد از عمل تعویض مفصل لگن و... می باشد.

دکتر سید علیرضا امین جواهری، جراح و متخصص ارتوپد در تهران، آگاه به دانش روز دنیا، آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان می باشد. شما می توانید از طریق شماره های زیر با ایشان ارتباط برقرار نمایید:

شماره های تماس:  09334131004 -  71062400

صفحه اینستاگرام دکتر علیرضا امین جواهری

دوره نقاهت بعد از عمل تعویض مفصل لگن

همانطور که در مطلب فوق بیان شد، رعایت نکات مراقبتی توسط بیمار مهم ترین پارامتر در تسریع روند بهبودی و کوتاه نمودن دوران نقاهت بعد از عمل تعویض مفصل لگن می باشد.

در این قسمت نمونه ای از فیزیوتراپی بعد از عمل تعویض مفصل لگن توسط دکتر علیرضا امین جواهری (فوق تخصص لگن از دانشگاه زوریخ سوئیس) را مشاهده می نمایید:

 

علت شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن

در اکثر موارد شکستگی های احتمالی در اطراف مفصل مصنوعی اتفاق می افتد و شکستگی در مناطقی مانند استخوان لگن و یا استابولوم شیوع کمتری دارد.

مواردی مانند:

  1. استحکام و قدرت استخوان های اطراف مفصل مصنوعی
  2. اندازه ی نیرو و فشار وارد شده که منجر به آسیب دیدگی مفصل مصنوعی شده است.

در تعیین شدت و عمق شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن موثر هستند.

علائم شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن

از جمله شایع ترین نشانه های شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن می توان به موارد مهم زیر اشاره کرد:

  • احساس درد شدید در ناحیه ی لگن و اطراف آن
  • ایجاد کبودی و تورم در مناطق مذکور
  • بیمار در این حالت نمی تواند وزن خود را روی پای جراحی شده متمرکز نماید
  • ممکن است پای جراحی شده کوتاه تر به نظر برسد

شکستگی

شکستگی بعد از تعویض مفصل لگن

 تشخیص شکستگی لگن بعد از تعویض مفصل

در اکثر موارد بیمار به علت داشتن درد شدید در ناحیه ی لگن و یا اطراف آن سریعا به بخش اورژانس مراجعه می نماید. یکی از معاینات لازم و ضروری در این افراد، چک کردن جریان خون عبوری از مفصل لگن و یا بررسی عملکرد عصب سیاتیک که در نزدیکی این مفصل می باشد، است.

  • متخصص ارتوپدی بعد از تشخیص عارضه ی موجود، بهترین روش درمانی را اتخاذ می نماید.

درمان شکستگی لگن بعد از عمل تعویض مفصل

جراح ارتوپد عوامل مختلفی را در انتخاب بهترین روش درمانی مد نظر قرار می دهد، این موارد عبارتند از:

  • محلی که شکستگی در آن رخ داده است
  • نوع شکستگی ایجاد شده
  • وضعیت استخوان های سالم در محل شکستگی
  • بررسی مفصل مصنوعی از نظر ثبات و استحکام در استخوان فمور
  • شرح حال بیمار

در اغلب موارد گزینه های مناسب برای درمان این عارضه به شرح زیر می باشند:

  1. فیکساسیون شکستگی های ایجاد شده
  2. جراحی تعویض مجدد مفصل لگن
  3. ترکیبی از گزینه های 1 و 2

مطالب مشابه

زانو درد چرا ایجاد می شود و چطور درمان می شود؟
زانو درد چرا ایجاد می شود و چطور درمان می شود؟

زانودرد، درد یا ناراحتی است که در داخل یا اطراف مفصل زانو احساس می‌شود. محل احساس درد زانو و درمان آن معمولاً به این بستگی دارد که کدام قسمت از مفصل و چرا آسیب دیده است.

علت زانودرد در چهل سالگی چیست و چطور درمان می شود؟
علت زانودرد در چهل سالگی چیست و چطور درمان می شود؟

با افزایش سن، درد زانو به‌طور طبیعی ایجاد می‌شود. بااین‌حال، سن تنها عامل پشت زانودرد نیست. امروزه حتی افراد 30 تا 40 ساله نیز درد زانو را تجربه می‌کنند که بیشتر به‌دلیل اضافه‌وزن و سبک زندگی کم‌تحرک است.

داروی گاباپنتین برای آرتروز - عوارض و نحوه اثربخشی
داروی گاباپنتین برای آرتروز - عوارض و نحوه اثربخشی

گاباپنتین به ندرت برای درمان آرتروز تجویز می‌شود. بااین‌حال، ممکن است زمانی تجویز شود که سایر داروها شکست خورده باشند، یا کسی نتواند سایر درمان‌های توصیه‌شده را مصرف کند.

غذاهای مضر برای آرتروز
غذاهای مضر برای آرتروز

اگر آرتروز دارید، باید بدانید رژیم غذایی تأثیر قابل توجهی بر سلامتی شما می‌گذارد. برخی غذاها مانند شکر، نمک، لبنیات و ... برای آرتروز مضر هستند و اغلب منجر به التهاب، تحریک بیماری و تشدید درد می‌شوند.

عاقبت بیماران روماتیسم مفصلی چیست؟ نکات مهمی که باید رعایت کنید.
عاقبت بیماران روماتیسم مفصلی چیست؟ نکات مهمی که باید رعایت کنید.

عدم درمان روماتیسم مفصلی اثرات گسترده‌ای بر روی بدن می‌گذارد. این بیماری علاوه بر مفاصل بر پوست، مغز، قلب و سایر نواحی نیز تأثیر می‌گذارد. در عین حال مصرف داروهای مختلف نیز می‌تواند عوارض جانبی دیگری در سراسر بدن ایجاد کند.

علت بیماری روماتیسم چیست؟
علت بیماری روماتیسم چیست؟

روماتیسم به علت های مختلف ازجمله افزایش سن، ژنتیک، رژیم غذایی نامناسب، عدم تحرک و ... اتفاق میفتد. آرتریت روماتوئید (روماتیسم) نوعی بیماری خودایمنی است که می‌تواند باعث درد، تورم و سفتی مفاصل شود.

بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی
بهترین دارو‌ها برای درمان روماتیسم مفصلی

قرص و دارو‌هایی که برای درمان روماتیسم مفصلی استفاده می‌شود نقش اساسی در کنترل پیشرفت و علائم این بیماری دارند. شروع درمان بلافاصله پس از تشخیص مؤثرتر است و بهترین مراقبت‌های پزشکی، ترکیبی از داروهای آرتریت روماتوئید با روش‌های درمانی دیگر است.

انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی
انواع روماتیسم - 15 روماتیسم‌ التهابی و غیر التهابی

انواع بیماری‌های روماتیسمی بیماری‌هایی هستند که گروه‌های سنی مختلف را تحت تأثیر قرار می‌دهند و ازنظر شدت در افراد مختلف به‌شکلی متفاوت بروز پیدا می کنند. اختلالات روماتیسمی به دو دسته التهابی و غیرالتهابی تقسیم می‌شوند که در این مطلب به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی
حرکات اصلاحی زانوی ضربدری - 7 تمرین ورزشی

تمرینات ورزشی برای اصلاح زانوی ضربدری به فرد در درمان پای ضربدری کمک می‌کند. این تمرینات به‌عنوان یکی از مؤثرترین روش‌های درمانی برای اصلاح زانوی ضربدری در نظر گرفته می‌شود.

چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟
چگونه درد آرتروز زانو را کم کنیم؟

تنها راه کاهش درد آرتروز زانو مصرف دارو‌ها نیست. بلکه می‌توانید با تغییری اندک در سبک زندگی خود به کاهش درد ناشی از آرتروز زانو و بهبود کیفیت زندگی کمک کنید.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

×